lørdag 26. september 2009

Bursdagsgave.




Vi skal i ettårsdag i helga, til snuppa mi si kusine:-) Det ble elefantkjole på henne også, og en omslagsjakke i lammeull (fra nøstebarnboka).

4 kommentarer:

  1. Så masse fint du lager! Fant bloggen din gjennom link fra Sysiden.net, også fant jeg ut at du er fra Molde! Jeg bor også i Molde med mannen min som er fra Gossen og to jenter på snart 2 og 5 år. Kosleig med flere lokale sybloggere!

    SvarSlett
  2. Takk takk:-) Så arti at det er flere lokale med sydilla da:-) Er ganske så fersk jeg da, så har masse å lære merker jeg, og så er det det å få nok tid til å sy da:-) Jeg tror jeg har støtt på deg i forbindelse med jobben min:-)

    SvarSlett
  3. He, he, det kan være ja! Molde er ikke en stor by! Synes det var noe kjent med deg også, men var ikke helt sikker. Jeg jobber innen helsevesenet. Jeg er også relativt fersk når det gjelder sying. Har sydd meitaier siden våren 2008, og klær siden tidlig i sommer, men man lærer heldigvis fort!

    SvarSlett
  4. Jeg jobber også i helsevesenet. Mei tai har jeg også sydd, den er mye i bruk, så god å bære i! Så kjekt å kunne lage ting selv! Og utrolig morsomt også! Ble kjempeimponert over alt det fine du hadde på bloggen din!

    SvarSlett