tirsdag 29. september 2009

Knæsj knytebukse.


Dette er da første forsøk på "retrobrallor". Ble egentlig veldig fornøyd. Passformen til buksen ble kjempebra. Eneste jeg ikke ble fornøyd med var at jeg strekte kantbåndet for mye når jeg sydde det på, slik at avstanden mellom snorene på framstykket ble for lang. På neste forsøk skal mønsteret utbedres:-) Arti å lage mønster selv da. Oransj velour og gul ribb fra s&s.

mandag 28. september 2009

Hvitt til ei lita frøken.


Ble ferdig med dette settet igår,str 1 år. Mønster fra "Drops", strikket i Fabel. Ikke fornøyd med jakka, den ble vel slamsete synes jeg, blitt finere de jeg har strikket i alpakka, men det røyter så veldig.
Hjallislue og smetteskjerf er også fra "Drops".

lørdag 26. september 2009

Bursdagsgave.




Vi skal i ettårsdag i helga, til snuppa mi si kusine:-) Det ble elefantkjole på henne også, og en omslagsjakke i lammeull (fra nøstebarnboka).

fredag 25. september 2009

Dynetrekk med muligheter:-)


Denne skatten var i min mors skap sammen med sengetøyet. Jeg har mange planer med dette stoffet. ser for meg å sy en overall i brun kordfløyel, med belegg av dette stoffet og en applikasjon på brystet.

torsdag 24. september 2009

Overall og genser.


Har laget en overall i myk velour. Stoff fra stoffogstil og mønster fra Gynther. Strykemerke er fra h&m. Har også laget en sweatshirt med navn på til snuppa mi. Mønster fra Meedom og stoff fra s&s. Klærne var gode, om enn litt store, men godt å ha noe å vokse inn i:-)

Fått hard medfart...


Har leita sånn etter den ene vesten til snuppa de siste to dagene....nå skjønner jeg hvor den har blitt av...Den har blitt med sengetøyet på 60 graders vask, og en tur på høy temperatur i tørketrommelen...jaja..bra jeg allerede hadde begynt på en ny da:-) Knappene kan jo fremdeles brukes da..er jo en liten trøst det da:-)

Elefantkjole


Mønster og stoff fra stoffogstil. Fòret med myk flanell, så dette er en kjole som blir god i vinter.

Svigermors putevar


Ble en søt kjole til snuppa mi. Stretch jersey ble brukt som kantbånd. Mønsteret er Meedom`s "Børnetøj 0-3år".

Har æ tia te ta da?...

Jaja, så no har æ bestæmt mæ førr å laga mæ blogg..som om æ ikkje har nok å styr med fra før av da..:-) Vi får sje om det bli nokka særlig te blogg da. Samboern e på sjøn og jentungen hell på å får tænner. Bli vel kveldsarbei ta da tænke æ:-)